Mergvakario priesaika PDF failas Padidinti

Mergvakario priesaika PDF failas

112233

Mergvakario priesaika A4 formato. Tai elektroninė prekė, kurią atsiųsime į jūsų elektroninį paštą po sėkmingo apmokėjimo. Galite atsispausdinti tiek egzempliorių, kiek tik norite. Rekomenduojame spausdinti ant balto ar spalvoto standartinio popieriaus ar kartono. Tik asmeniniam naudojimui. Perkant šią prekę nereikia mokėti pristatymo mokesčio, nes ji atsiunčiame el.paštu.

Smulkiau

2,18 € su PVM

"Atsispausdink pats" Mergvakario priesaika. Tekstas ir dizainas UAB IT trade. Draudžiama kopijuoti ir platinti komerciniais tikslais, ši prekė skirta tik asmeniniam naudojimui.

Kaip naudotis:

Pa sėkmingo apmokėjimo, prekę kaip PDF failą gausite į registracijos metu nurodytą el.paštą. Tai elektroninė prekė, fizinė atspausdinta prekė nebus siunčiama!

Paspauskite gautą nuorodą, parsisiųskite failą ir atsispausdinkite. Jums reikės Adobe Reader programos failui atidaryti, jei jos neturite parsisiųskite nemokamai į savo kompiuterį iš adobe.com

Galima spausdinti su spalvotu ar nespalvotu spausdintuvu. Jei norite kokybiškesnės spaudos, failą galite atsispausdinti artimiausioje spaustuvėje. 

Naudojimosi taisyklės:

Ši prekė skirta tik asmeniniam naudojimui, kopijuoti ir platinti komerciniais tikslais griežtai draudžiama. Tekstas ir dizainas priklauso UAB IT trade. Visos teisės saugomos.

Failą galima parsisiųsti 5 kartus, 5 dienų laikotarpyje.

Elektroninės prekės yra negrąžinamos.

24 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: