Namų kvapas "Kedrų giria"

NKV09

Nauja prekė

MarciPana Fragrances namų kvapas "Kedrų giria". 140 ml

''HIMALAYAN CEDAR & JASMIN''

Kolekcija "Rock".

Viršutinės natos: bergamotė, eukaliptas, čiobrelis.

Vidurinės natos: pakalnutė, jazminas, kedro mediena, vetiveris, vilkdalgis.

Bazinės natos: pačiulė, kakava, gintaras, briedragė, tonka pupelė, muskusas.

Smulkiau

45,00 € su PVM

Paslaptingas bet tuo pačiu ir gaivus aromatas, kuriame kedro didybė persipina su čiobrelio bei jazmino natomis, švelniai tarp jų įsiterpiant šviežios kavos dvelksmui. Kvapas savo kedro medienos užuominomis nukels Jus į pavasariu ir gaiva dvelkiančius Libano kalnus po lietaus, kuriuose giliai įkvėpę, pajusite visa arabų šalių aromatų paletę.

Namų kvapo indelis dekoruotas avantiūrino mineralu.

Šis akmuo, harmonijoje su namų kvapu suteikia lengvumo ir vidinio džiaugsmo. Skatina regeneraciją ir harmoniją ilsintis. Todėl naudingas tiems, kurie niekaip nesugeba nurimti, nes yra labai nervingi, įsitempę, patiria stresą, kupini baimių. Ypač tinka jautriems žmonėms, nes ramina emocijas, miegą, įkyrias mintis, perdėtą rūpestingumą, pyktį, suteikia kantrybės, sumišusios su lengvumu. Skatina meilę gyvenimui ir gamtai.

Avantiūrinas apsaugo nuo negatyvios energijos. Tai lyderių akmuo. Jis stiprina teigiamas lyderio savybes ir ryžtingumą siekiant gausos ir gerovės gyvenime.

Naudingas psichoterapijoje, nes atpalaiduoja emocijas ir skatina pozityvų požiūrį į gyvenimą. Tai vienas svarbiausių akmenų psichoterapijoje.

Avantiūrinas sugeria elektromagnetines bangas, kurias skleidžia kompiuteris, mobilus telefonas ar kiti elektros prietaisai.

Tai tobulai prie namų kvapo priderintas mineralas, kadangi abu - tiek kvapas, tiek mineralas suteikia harmoniją namuose.

Namų kvapo buteliukas taip pat dekoruotas ir 6mm avantiūrino akmens karoliukais, kuriuos nuėmus galima nešioti kaip apyrankę, kadangi suverti ant silikoninės gumelės.

Namų kvapo sudėtyje nėra ftalatų, parabenų. Maišomi iš kvapiųjų aliejų, sukurtų profesionalių parfumerių bei skystos bazės, kuri yra netoksiška, nežalinga aplinkai ir visiškai išgaruojanti.

  • Lazdelės: 6 juodos, daugiapluoštės lazdelės.
  • Kvapo sklaida: iki 8 mėnesių.
  • Pakuotė: prabangi juoda magnetinė dėžutė 33x10x10 cm, tinkanti dovanai.
  • Elegantiškas skaidrus buteliukas, į viršų tamsėjančia ruda spalva. Buteliuko aukštis be kamštelio 10 cm
  • Dėžutėje rasite kortelę su eilėmis, kuri gali būti naudojama kaip knygos skirtukas.

Gamintojas: Marcipana fragrances, Lietuva.

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: