Eterinių aliejų mišinys "No Knots" Padidinti

Eterinių aliejų mišinys "No Knots"

4779047130754

Nauja prekė

Mišinyje:

Žaliųjų citrinų eterinis aliejus;

Japoninių laurenių eterinis aliejus;

Pačiulių eterinis aliejus;

Kalendrų eterinis aliejus;

Frankincenso eterinis aliejus.

Buteliuke su stikline pipete yra 10 ml eterinių aliejų mišinio.

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

15,99 € su PVM

Užuodę NO KNOTS eterinių aliejų mišinio kvapą nusikelsite į šiltuosius kraštus ir pajausite tai, ką jaučia pietiečiai – šviežios, ką tik nuo medžio nuskintos citrinos kvapą. Šis eterinių aliejų mišinys užtikrins, kad Jūsų namai kvepės švara, gaiva ir vasara.

Kokie eteriniai aliejai sudaro NO KNOTS mišinį?

Žaliųjų citrinų eterinis aliejus, kuris turi tonizuojančių, nuotaiką gerinančių savybių. Jo aromatas yra gaivus, šviežias, karstelėjęs, primenantis citrinos žievelės kvapą. Puikiai tinka oro valymui bei dezinfekcijai.

Japoninių laurenių eterinis aliejus, kuris yra skirtas atsipalaidavimui, nusiraminimui, miego kokybės gerinimui.  Jo kvapas yra saldžiai citrusinis. Šis eterinis aliejus plačiai naudojamas aromaterapijoje.

Pačiulių eterinis aliejus, kuris pasižymi raminančiomis, nuotaiką gerinančiomis, stresą ir nerimą malšinančiomis savybėmis. Jo sodrus kvapas yra saldžiai dūminis.

Kalendrų eterinis aliejus, kuris daro šildomąjį poveikį, todėl yra naudojamas įvairiose aromaterapinėse procedūrose (masažai, vonios).  Šis eterinis aliejus turi aštrų ir ryškų kvapą, kuriame yra sumišusios medienos, prieskoninės bei saldžios natos.

Frankincenso eterinis aliejus aromaterapijoje naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui. Frankincenso kvapas yra saldus, balzaminis, sausas ir dervingas, su gaiviu, šiek tiek gamtiniu elementu.

Užteks tik kelių „DROPS BY SOLIDU“ eterinių aliejų mišinio lašų ir Jūsų aplinka įgaus citrusinę šiltų kraštų ir saulės nuotaiką.

KAIP NAUDOTI SOLIDU DROPS ETERINIUS ALIEJUS?

GARINKITE: Tam galite naudoti aromatines lempas arba elektrinius garintuvus. Rekomenduojama į vandenį įlašinti 3-5 eterinio aliejaus (arba mišinio) lašus. Garindami eterinius aliejus garintuvu pagerinsite oro kokybę, naudodami skirtingus eterinius aliejus sukursite vis kitokią atmosferą.

PURKŠKITE: Pasigaminkite kvapnią namų dulksną – į purkštuką įpilkite vandens ir įlašinkite 9-10 lašų pasirinkto eterinio aliejaus. Mišinį išplakite ir kvepinkite namus.

VALYKITE: Plaudami grindis ar valydami paviršius į vandenį įlašinkite kelis lašus gaivaus eterinio aliejaus. Tokiu būdu Jūsų namai kvepės švara.

ATSIPALAIDUOKITE: Kelis lašelius eterinio aliejaus galite įlašinti į vonią. Taip galėsite patirti visus teigiamus aromaterapijos pojūčius.

DROPS BY SOLIDU

„Drops by SOLIDU“ buteliukas yra su pipete, kuri užtikrina, kad kiekvienas eterinio aliejaus lašas bus panaudotas.

Pakuotė užtikrina švarų ir tvarkingą eterinio aliejaus naudojimą.

Galėsite kontroliuoti, kiek eterinio aliejaus norite naudoti vienu metu.

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: