Eterinių aliejų mišinys "Blood orange" Padidinti

Eterinių aliejų mišinys "Blood orange"

4779047130723

Nauja prekė

Raudonųjų apelsinų eterinis aliejus išsiskiria savo gaiviu, saldžiai citrusiniu aromatu. Šis kvapas gali padėti išsklaidyti blogas mintis, nes citrusiniai vaisiai pasižymi nuotaiką pakeliančiu poveikiu. Raudonųjų apelsinų kvapas suteiks gaivos ir sodrumo Jūsų aplinkai.

Buteliuke su stikline pipete yra 10 ml eterinių aliejų mišinio.

Smulkiau

11,99 € su PVM

Raudonųjų apelsinų eterinio aliejaus aromato pagrindą sudaro saldžios, lengvos ir gaivios citrusinės natos. Švelniai jaučiamas citrusinio vaisiaus žievelės aromatas. Šis kvapas padeda pagerinti nuotaiką bei bendrą savijautą, atpalaiduoja įsitempusį kūną, todėl gali sumažinti stresą ir nerimą, veikia raminančiai. Raudonųjų apelsinų eterinis aliejus puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui, taip pat švaros jausmui namuose palaikyti.

Su kuo dera raudonųjų apelsinų eterinis aliejus?

Raudonųjų apelsinų eterinis aliejus puikiai dera su kamparo, citrusinių vaisių, žolelių, gėlių, mėtų aliejais, taip pat su vanile ir bergamote. Norint palaikyti gerą savijautą, siūlome šį aliejų maišyti su jazminų, šalavijų ar ramunėlių kvapais, taip pat puikiai tinka rožiniai arba ilgieji pipirai.

Užteks tik kelių ,,DROPS BY SOLIDU” lašų ir Jūsų namai prisipildys gaiva, švara ir ramybe.

KAIP NAUDOTI SOLIDU DROPS ETERINIUS ALIEJUS?

GARINKITE: Tam galite naudoti aromatines lempas arba elektrinius garintuvus. Rekomenduojama į vandenį įlašinti 3-5 eterinio aliejaus (arba mišinio) lašus. Garindami eterinius aliejus garintuvu pagerinsite oro kokybę, naudodami skirtingus eterinius aliejus sukursite vis kitokią atmosferą.

PURKŠKITE: Pasigaminkite kvapnią namų dulksną – į purkštuką įpilkite vandens ir įlašinkite 9-10 lašų pasirinkto eterinio aliejaus. Mišinį išplakite ir kvepinkite namus.

VALYKITE: Plaudami grindis ar valydami paviršius į vandenį įlašinkite kelis lašus gaivaus eterinio aliejaus. Tokiu būdu Jūsų namai kvepės švara.

ATSIPALAIDUOKITE: Kelis lašelius eterinio aliejaus galite įlašinti į vonią. Taip galėsite patirti visus teigiamus aromaterapijos pojūčius.

DROPS BY SOLIDU

„Drops by SOLIDU“ buteliukas yra su pipete, kuri užtikrina, kad kiekvienas eterinio aliejaus lašas bus panaudotas.

Pakuotė užtikrina švarų ir tvarkingą eterinio aliejaus naudojimą.

Galėsite kontroliuoti, kiek eterinio aliejaus norite naudoti vienu metu.

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: