Eterinių aliejų mišinys "Lavender" Padidinti

Eterinių aliejų mišinys "Lavender"

4779047130693

Nauja prekė

Levandų eterinis aliejus turi aštrų ir gaivų kvapą su aiškia viršutine kamparo nata, kiek švelniau jaučiami  medienos, žolelių ir gėlių aromatai. Šis kvapas sukurs saugią bei malonią atmosferą ir padės pasinerti į vidinę ramybę.

Buteliuke su stikline pipete yra 10 ml eterinių aliejų mišinio.

Smulkiau

12,99 € su PVM

Levandų eterinis aliejus gali daryti teigiamą įtaką žmogaus organizmui. Yra žinoma, kad jo kvapas ramina, mažina stresą bei skatina miegą. Šiuo eteriniu aliejumi rekomenduojama vakarais valyti orą, nes jis ne tik jį išvalo bei atgaivina, bet ir veikia atpalaiduojančiai.

Mūsų levandų eterinis aliejus yra hibridinis – sukryžmintos tikroji ir spygliuočių levandos. Šis hibridas yra vadinamas levandinu. Mūsų eterinio aliejaus kvapas turi blankesnes vaisių natas nei tikrosios levandos. Palyginti su spygliuočių levanda, levandinas nėra toks skvarbus ir turi mažiau kamparo kvapo. Jis kvepia aštriai gaiviai su švelniu gėlių, medienos ir vaisių aromatu.

Levandos yra aromatingi, visžaliai, sumedėję krūmai, kilę iš Viduržemio jūros pakrantės, tačiau dabar dėl eterinio aliejaus paklausos jos auginamos visoje Europoje, ypač Prancūzijoje ir Ispanijoje. Levandos pavadinimas kilęs iš lotyniško žodžio lavare, reiškiančio „plauti”. Tai kildinama iš senovės Romos, tuomet maudynių vanduo buvo kvepinamas levandomis, todėl nuo senų laikų šis kvapas asocijuojasi su švara ir atsipalaidavimu. Aromaterapijoje levandos pagal savo poveikį yra laikomos universaliausiu eteriniu aliejumi.

Levandų eterinis aliejus puikiai dera su bergamotės, eukalipto, frankincenso, pušų spyglių bei įvairių žolelių eteriniais aliejais. Miego gerinimui siūlome apsvarstyti levandų derinimą su bergamočių, ylang-ylang arba eglių eteriniu aliejumi.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU”  eterinis aliejus sukurs namuose raminančią atmosferą ir palydės į saldų sapną.

KAIP NAUDOTI SOLIDU DROPS ETERINIUS ALIEJUS?

GARINKITE: Tam galite naudoti aromatines lempas arba elektrinius garintuvus. Rekomenduojama į vandenį įlašinti 3-5 eterinio aliejaus (arba mišinio) lašus. Garindami eterinius aliejus garintuvu pagerinsite oro kokybę, naudodami skirtingus eterinius aliejus sukursite vis kitokią atmosferą.

PURKŠKITE: Pasigaminkite kvapnią namų dulksną – į purkštuką įpilkite vandens ir įlašinkite 9-10 lašų pasirinkto eterinio aliejaus. Mišinį išplakite ir kvepinkite namus.

VALYKITE: Plaudami grindis ar valydami paviršius į vandenį įlašinkite kelis lašus gaivaus eterinio aliejaus. Tokiu būdu Jūsų namai kvepės švara.

ATSIPALAIDUOKITE: Kelis lašelius eterinio aliejaus galite įlašinti į vonią. Taip galėsite patirti visus teigiamus aromaterapijos pojūčius.

DROPS BY SOLIDU

„Drops by SOLIDU“ buteliukas yra su pipete, kuri užtikrina, kad kiekvienas eterinio aliejaus lašas bus panaudotas.

Pakuotė užtikrina švarų ir tvarkingą eterinio aliejaus naudojimą.

Galėsite kontroliuoti, kiek eterinio aliejaus norite naudoti vienu metu.

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: