Riebių plaukų šampūnas "Balance"

4779047130112

Nauja prekė

Šampūnas riebiems plaukams su rozmarinais ir mėtomis.

Smulkiau

9,99 € su PVM

Šis šampūnas skirtas tiems, kurių galvos oda labai greitai susiriebaluoja ir galvą tenka plauti kiekvieną dieną. BALANCE suteiks lengvumo ir švarumo jausmą, pašalins nereikalingus riebalus bei aplinkos taršą, tačiau plaukai liks sveiki ir neišsausinti. Šis produktas praturtintas natūraliu mangų sviestu ir ypatingu eterinių aliejų mišiniu, kuris padeda subalansuoti riebalų gamybą: rozmarinais, mėtomis, kedrais, pelargonijomis ir citrinomis.

Mėtų eterinio aliejaus kvapas padeda mums kovoti su stresu, o rozmarinai suteikia plaukams lengvumo ir blizgesio. Šviežio mėtų ir rozmarinų kvapo BALANCE suaktyvins galvos odos kraujotaką, maloniai vėsins ir gaivins. Šampūnas tinkamas veganams. Svoris: 70g

EFEKTYVUMAS.

Kietieji šampūnai gaminami iš  koncentruotų šampūno ingredientų, kurie yra aukštos kokybės ir efektyvūs, todėl plaunant kietuoju šampūnu Jūsų plaukai atrodys puikiai.

BE VANDENS.

Mokate tik už aktyviuosius ingredientus, o ne už vandenį. Toks produktas taip pat yra mažesnis, todėl jo transportavimas mažiau teršia aplinką.

BIODEGRADAVIMAS.

SOLIDU  šampūnuose nėra mikroplastiko, silikonų ir kitų žaliavų, kurios yra nesuyrančios.

ZERO-WASTE.

Produktas be vandens gali būti sunaudotas iki paskutinio trupinėlio. Dėžutė – sukompostuota namų sąlygomis. Lieka tik nedidelė etiketė, kurią galima atiduoti perdirbti su popieriumi.

PATOGUMAS KELIONĖSE.

Lengvas ir užimantis nedaug vietos, neišsipils Jūsų lagamine, nesukels problemų neštis į lėktuvą rankiniame bagaže.

UŽTEKS ILGAM.

Vieno gabalėlio užtenka tiek pat, kiek ir įprastinio šampūno buteliuko.

Aplinkai draugiška pakuotė

Iš bambuko drožlių, krakmolo ir natūralios anglies gaminamos SOLIDU pakuotės neturi nei plastiko, nei popieriaus, o žemėje ar komposte jos suyra per 45 dienas.

NATŪRALU IR SAUGU.

SOLIDU pakuotė yra be plastiko ir be popieriaus: ji pagaminta iš krakmolo, bambuko ir anglies. Bambukas – tai viena tvariausių medžiagų, nes jis gali augti net po metrą į dieną! Dėžutės juoda spalva išgaunama iš natūralios anglies ir be sintetinių dažų.

PAKARTOTINAI PANAUDOTA.

Šioms pakuotėms pagaminti buvo naudojamas ne šviežias, o antram gyvenimui prikeltas bambukas – tai bambuko drožlės, atliekančios lazdelių gamyboje.

KOMPOSTUOJAMA.

Žemėje ar komposte SOLIDU pakuotė suirs per 45 dienas. Taip, teisingai – pakuotę galima tiesiog užkasti žemėje ir ji ne tik nekenks, bet ir bus naudinga dirvai. Kadangi dėžučių pagrindą sudaro krakmolas, jos suirdamos gali būti naudingos augalams kaip trąšos ar net naudojamos kaip priedas į pašarus. Juk krakmolas – tai maistas.

Sudėtis

Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Rosmarinus Officinalis (Rozmarinų Eterinis Aliejus), Mangifera Indica Seed Butter (Mangų Sviestas), Cedrus Atlantica Bark Oil (Kedrų Eterinis Aliejus), Coco-Caprylate, Panthenol, Hydrolyzed Rice Protein (Hidrolizuoti Ryžių Baltymai), Mica (Žėrutis), C.I.77019, C.I.77891, C.I.77861, C.I.77288, Menthol (Mentolis), Pelargonium Graveolens Flower Oil (Pelargonijų Eterinis Aliejus), Mentha Arvensis Herb Oil (Mėtų Eterinis Aliejus), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Limonum Peel Oil (Citrinų Eterinis Aliejus), Citrus Sinensis Peel Oil (Apelsinų Eterinis Aliejus), Limonene, Citronellol, Lactic Acid, Geraniol, Linalool, Citral.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: