KONJAC mini kempinė veidui su aktyvuota bambuko anglimi

GR17S

Nauja prekė

Natūrali, pagaminta iš šakniagumbių kempinė veidui bei dekolte zonai su aktyvuota bambuko anglimi.

Tinka riebiai, linkusiai spuoguotis odai.

Dydis: 4,5-5 cm

Pagaminta Pietų Korėjoje.

Smulkiau

10,00 € su PVM

Ši natūrali augalinė biologiškai suyranti konjac kempinė yra pagaminta iš amorfofalų (lot. Amorphophalus konjac) šakniagumbių. Amorfofalai auga rytų Azijoje: Korėjoje, Japonijoje, Kinijoje. Dėl įspūdingo dydžio ir formos žiedo augalas vadinamas velnio liežuviu. Jų šakniagumbiai tuose kraštuose daugiau nei 1500 metų naudojami tiek  maistui, tiek kaip vaistas, tiek grožiui. 

Konjac kempinė suteikia natūralumo ir grynumo sveikam kasdienės odos priežiūros rutinos palaikymui. Pasibaigus kempinės gyvavimo laikui, ji gali grįžti į žemę biologiškai suyrant.

Bambukas yra žolės rūšis, jis labai greitai auga ir yra 100% tvarus. Natūralioje bambukinėje aktyvuotoje anglyje yra antibakterinių ir priešgrybelinių mineralų, kurie šimtmečius buvo naudojami toksinams sugerti, riebalų pertekliui pašalinti ir kovoti su bakterijomis.

Konjac kempinėlė su bambuko anglimi tiesiog puikiai tiks giliai išvalyti probleminę, riebią, į dėmes linkusią ar spuoguotą odą. Puikiai tinka išsiplėtusioms poroms ir inkštirams.

Aktyvuota anglis yra žinoma dėl savo gebėjimo sugerti riebalų ir nešvarumų perteklių, kurie vargina odą ir užkemša poras. Neprižiūrimos riebios poros sukelia uždegimus ir spuogus. Kasdienis valymas Konjac kempinėle su bambuko anglimi padės kovoti paaugliams su riebalų pertekliumi ant odos.

Kaip naudoti: sudrėkinus kempinėlę šiltu vandeniu, ji tampa itin minkšta bei švelni. Ją visiškai saugu naudoti aplink akis, kad pašalintumėte makiažą ar nešvarumus. Išgaubta puse laikykite kempinėlę delne ir sukamaisiais judesiais švelniai masažuokite odą.

Konjac kempinę galima naudoti tiek vieną, tiek su Jūsų pasirinktu prausikliu. Tačiau su kempinėle prausiklio naudokite mažiau nei įprastai, kadangi ji padeda odai lengviau bei į gilesnius odos sluoksnius įsisavinti prausiklio aktyviąsias medžiagas.

Masažuojant sutelkite dėmesį į problemines vietas ir naudokite ryte bei vakare, kad pasiektumėte geriausią poveikį.

Po naudojimo  išplaukite bei išspauskite kempinę ir padėkite ar pakabinkite, kad išdžiūtų. Kuo geriau prižiūrėsite kempinę - tuo ilgiau ji tarnaus. O tai gali trukti iki 3 mėn.

- švelniai šveičia, bei giliai valo veido odą, bei paakių sritį;

- sutraukia poras;

- tobulai tinka sudirgusiai, itin jautriai odai;

- paruošia odą makiažui;

- palieka odą spindinčią, pridrėkintą, prisotintą ir akivaizdžiai atjaunėjusią jau po pirmo valymo;

- naudojama su valikliu arba be jo;

- pašalina vandens pagrindo makiažą.

"The Konjac Sponge Co" kempinėlių sudėtyje nėra chemikalų, dažiklių, kvapių priedų bei kitų priedų, galinčių dirginti odą.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: