Kūno sviestas "CALM-ENDULA"

4779047130785

Nauja prekė

Kietasis kūno sviestas su medetkų ekstraktu, migdolų, simondsijų aliejais bei vitaminu E.

Odą raminanti formulė greitai atkurs prarastą odos drėgmę ir intensyviai ją maitins. Šis kremas puikiai tiks, jei tavo oda yra neigiamai paveikta išsausėjusio arba šalto oro, yra sudirgusi arba nudegusi saulėje.

Svoris: 50g.

Smulkiau

14,99 € su PVM

CALM-ENDULA yra kietasis kūno sviestas, maitinantis ir padedantis atkurti sveiką spindesį praradusią ir išsausėjusią odą. Pernelyg ilgai mėgavaisi saulės voniomis? Ilgai kopei į vėjuotus kalnus? Džiaugeisi nesibaigiančiomis pramogomis baseine? Jautrumas, sausumas ir niežėjimas – ženklai, kuriais oda bando atkreipti dėmesį į save.

Kietasis kūno sviestas CALM-ENDULA nuramina ir sudrėkina sudirgusią odą. Raminamasis kūno sviestas yra praturtintas medetkų ekstraktu. Šis augalas pasižymi antiseptinėmis savybėmis, palengvina odos gijimą ir veikia priešuždegimiškai. Pasitepus šiuo sviestu iškart nurimsta ne tik kūnas, bet ir mintys.

Šiame kūno svieste pirmuoju smuiku griežia medetkų ekstraktas, jam akomponuoja vitaminas E bei migdolų aliejus. Šie stebuklingi ingredientai intensyviai drėkina, maitina odą bei sugrąžina drėgmę.

Medetkų ekstraktas pasižymi daugybe naudingų savybių – veikia priešuždegimiškai ir priešmikrobiškai, skatina kolageno metabolizmą. Tai skatina epidermio ląstelių regeneraciją ir padeda gyti žaizdelėms.

Migdolų aliejus pasižymi minkštinamiosiomis savybėmis, todėl giliai įsiskverbdamas padeda atkurti odos ląsteles iš vidaus.

Simondsijų aliejus puikiai susigeria į odą ir minkština ją nekimšdamas porų, todėl šis kūno sviestas puikiai tinka į aknę linkusiai odai.

Vitaminas E yra antioksidantas, kuris sumažina UV spindulių poveikį odai.

Po maudynių, kietąjį kūno sviestą CALM-ENDULA priglausk prie drėgnos odos ir kaipmat pastebėsi, kaip maloniai jis slysta kūnu – oda tampa minkštesnė, pamaitinta, o mintys – ramesnės.

KAIP NAUDOTI KIETĄJĮ KREMĄ?

PIRMAS ŽINGSNIS: Kremą galite naudoti po dušo and šiltos ir šiek tiek drėgnos odos. Esant poreikiui, papildomai tepkite dienos metu.

ANTRAS ŽINGSNIS: Braukite kremu per odą. Nuo sąlyčio su oda jis tirpsta. Tolygiai paskirstykite kremą rankomis po visą odos plotą. Kremas riebus, todėl galite naudoti nedidelį jo kiekį.

TREČIAS ŽINGSNIS: Tarp naudojimų kremą galite laikyti kompostuojamoje pakuotėje.

KETVIRTAS ŽINGSNIS: Etiketes nuplėškite ir perdirbkite kartu su popieriumi. Natūrali dėžutė gali būti kompostuojama namų sąlygomis, užkaskite ją žemėje arba įdėkit į kompostą kartu su maisto atliekomis.

Aplinkai draugiška pakuotė

Iš bambuko drožlių, krakmolo ir natūralios anglies gaminamos SOLIDU pakuotės neturi nei plastiko, nei popieriaus, o žemėje ar komposte jos suyra per 45 dienas.

NATŪRALU IR SAUGU.

SOLIDU pakuotė yra be plastiko ir be popieriaus: ji pagaminta iš krakmolo, bambuko ir anglies. Bambukas – tai viena tvariausių medžiagų, nes jis gali augti net po metrą į dieną! Dėžutės juoda spalva išgaunama iš natūralios anglies ir be sintetinių dažų.

PAKARTOTINAI PANAUDOTA.

Šioms pakuotėms pagaminti buvo naudojamas ne šviežias, o antram gyvenimui prikeltas bambukas – tai bambuko drožlės, atliekančios lazdelių gamyboje.

KOMPOSTUOJAMA.

Žemėje ar komposte SOLIDU pakuotė suirs per 45 dienas. Taip, teisingai – pakuotę galima tiesiog užkasti žemėje ir ji ne tik nekenks, bet ir bus naudinga dirvai. Kadangi dėžučių pagrindą sudaro krakmolas, jos suirdamos gali būti naudingos augalams kaip trąšos ar net naudojamos kaip priedas į pašarus. Juk krakmolas – tai maistas.

Sudėtis:

Cetyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, theobroma cacao seed butter (kakavos sviestas), astrocaryum murumuru seed butter, prunus amygdalus dulcis oil (migdolų aliejus), simmondsia chinensis seed oil (simondsijų aliejus), butyrospermum parkii butter (sviestmedžio aliejus), hydrogenated rapeseed oil (rapsų aliejus), cocos nucifera oil (kokosų aliejus)*, salvia sclarea oil (šalavijų eterinis aliejus)), tocopherol (natūralus vitaminas e), helianthus annuus seed oil (saulėgrąžų aliejus), citrus aurantium subsp. Bergamia oil (bergamočių eterinis aliejus)**, calendula officinalis flower extract (medetkų žiedų ekstraktas)*, amyris balsamifera bark oil (degmedžio eterinis aliejus)**, melaleuca alternifolia leaf oil (arbatmedžio eterinis aliejus)**, boswellia serrata oil (frankincenso eterinis aliejus)**, limonene***, linalool***, geraniol***, citral***

*Organic   **Essential Oil   ***Occurs naturally in essential oils

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: