Dovanų rinkinys "JAM"

4779047130822

Nauja prekė

Dovanų rinkinys JAM – šiuolaikiniam vyrukui, kuris rūpinasi savimi nuo galvos iki kojų.

Rinkinį sudaro: egzotiškų aromatų prisotintas kietasis šampūnas, energizuojantis kūno prausiklis bei iš prabangių aliejų pagamintas natūralus barzdos aliejus.

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

42,99 € su PVM

Dovanų rinkinys JAM – šiuolaikiniam vyrukui, kuris rūpinasi savimi nuo galvos iki kojų. Rinkinyje rasi egzotiškų aromatų prisotintą šampūną, energizuojantį kūno prausiklį bei iš prabangių aliejų pagamintą natūralų barzos aliejų.

EXOTIC – ypatingo kvapo švelniai plaunantis ir lengvai kondicionuojantis kietasis šampūnas,kuris palieka plaukus lengvus, purius ir glotnius. Praturtintas natūraliu vitaminu E, kokosų aliejumi, mangų ir kakavos sviestais. Tiks kasdienei visų tipų plaukų priežiūrai.

ROCK YOUR BODY – kreminis kūno prausiklis su kaolino moliu, alyvuogių aliejumi, degmedžiu, frankincensu ir bergamote. Kaolino molis lengvai nušveičia odos nešvarumus, o alyvuogių aliejus padeda palaikyti odos drėgmę, jog su šiuo prausikliu savo kūne visada jaustumeisi puikiai.

BEARD DROPS – natūralus barzdos aliejus su avokadų, simondsijų ir migdolų aliejais. Šis produktas intensyviai drėkina ir maitina barzdos plaukus, taip išlaikydamas tavo barzdą minkštą, glotnią ir sveiką. Jame esantys natūralūs kedrų, levandų ir frakinkincenso aliejai suteikia produktui gaivų miško aromatą.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: