KONJAC kempinė veidui su raudonuoju moliu jautriai odai

TKong-08

Nauja prekė

Natūrali kempinė veidui bei dekolte zonai prisodrinta odos poras sutraukiančiu raudonuoju moliu.

Tinka jautriai odai.

Dydis: apie 9 x 6,5 cm

Pagaminta Kinijoje.

Smulkiau

5,00 € su PVM

Ši natūrali augalinė biologiškai suyranti konjac kempinė yra pagaminta iš amorfofalų (lot. Amorphophalus konjac) šakniagumbių. Amorfofalai auga rytų Azijoje: Korėjoje, Japonijoje, Kinijoje. Dėl įspūdingo dydžio ir formos žiedo augalas vadinamas velnio liežuviu. Jų šakniagumbiai tuose kraštuose daugiau nei 1500 metų naudojami tiek  maistui, tiek kaip vaistas, tiek grožiui. 

Kempinė suteikia natūralumo ir grynumo sveikam kasdienės odos priežiūros rutinos palaikymui. Pasibaigus kempinės gyvavimo laikui, ji gali grįžti į žemę biologiškai suyrant.

Raudonasis molis kupinas natūralių mikroelementų. Detoksikuoja, suteikia odai skaistumo, gerai išvalo inkštirus ir spuogus, absorbuoja iš odos toksinus ir nešvarumus, atgaivina, nuramina jautrią odą ir sutraukia poras.

Raudonasis molis tinkamas sausai, jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais, ypač rekomenduojamas brandžiai ir į alerginius bėrimus linkusiai odai.

Kaip naudoti: sudrėkinus kempinėlę šiltu vandeniu, ji tampa itin minkšta bei švelni. Ją visiškai saugu naudoti aplink akis, kad pašalintumėte makiažą ar nešvarumus. Išgaubta puse laikykite kempinėlę delne ir sukamaisiais judesiais švelniai masažuokite odą.

Konjac kempinę galima naudoti tiek vieną, tiek su Jūsų pasirinktu prausikliu. Tačiau su kempinėle prausiklio naudokite mažiau nei įprastai, kadangi ji padeda odai lengviau bei į gilesnius odos sluoksnius įsisavinti prausiklio aktyviąsias medžiagas.

Masažuojant sutelkite dėmesį į problemines vietas ir naudokite ryte bei vakare, kad pasiektumėte geriausią poveikį.

Po naudojimo  išplaukite bei išspauskite kempinę ir padėkite ar pakabinkite, kad išdžiūtų. Kuo geriau prižiūrėsite kempinę - tuo ilgiau ji tarnaus. O tai gali trukti iki 3 mėn.

- švelniai šveičia, bei giliai valo veido odą, bei paakių sritį;

- sutraukia poras;

- tobulai tinka sudirgusiai, itin jautriai odai;

- paruošia odą makiažui;

- palieka odą spindinčią, pridrėkintą, prisotintą ir akivaizdžiai atjaunėjusią jau po pirmo valymo;

- naudojama su valikliu arba be jo;

- pašalina vandens pagrindo makiažą.

"The Konjac Sponge" kempinėlių sudėtyje nėra chemikalų, dažiklių, kvapių priedų bei kitų priedų, galinčių dirginti odą.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: